שרימפס בעגבניות וצלפים
סוג המתכון:
מאכלי ים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת קורדליה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
10 יחידות שרימפס קלוף
4 שיני שום פרוסות
1 כף צלפים
¼ כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות קצצות
2 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל
צ'ילי
אופן ההכנה:
  1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות
  2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה
  3. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי.
  4. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם
הערות והמלצות:
לכבוד ולנטיין דיי
שלח לחבר הדפס מתכון