שרימפס רוקפור
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
15 יח' שרימפס מקולפות
1/4 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות דק
עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות מ-5 עגבניות
פסטיס
שמנת
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ
שמן זית
גבינת רוקפור מגורדת
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת עם שמן זית
  2. מוסיפים את הבצל והשום משחימים מעט ומוסיפים עגבניות מיובשות
  3. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שצבעו מתחלף(צריבה טובה)
  4. מוסיפים נגיעה של פסטיס ומד אחר-כך שמנת
  5. מחכים לרתיחה ומוסיפים קורט בזיליקום
  6. מוסיפים חופן גבינת רוקפור מגורדת
  7. מחכים דקה ומגישים
הערות והמלצות:
חשוב! אין לבשל את השרימפס הרבה זמן בשמנת.
שלח לחבר הדפס מתכון