אגרול במילוי שרימפס
סוג המתכון:
טעם עולמי, שונות
בעל המתכון:
השף ירון קסטנבוים
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
המצרכים ל- 4 אנשים:
חבילת עלי אגרול/סיגר
1/4 ראש כרוב
1/2 ראש סלרי
1 חבילה של אטריות שעועית
2 גזרים
1 כף סוכר
1 כף מונוסודיום
1 כפית שמן שומשום
4 שרימפסים עם זנב (אפשר גם קפוא)
רוטב צ'ילי מתוק בנפרד
אופן ההכנה:
  1. מקפיצים את הכרוב, את הסלרי ואת הגזר (כל אחד בנפרד) עם קצת מונוסודיום וסוכר.
  2. מבשלים את איטריות השעועית במים ומתבלים בשמן שומשום.
  3. מנקים שרימפס ומניחים בצד.
  4. את תערובת הירקות והשעועית מניחים בתוך עלה האגרול, מגלגלים ומטגנים
שלח לחבר הדפס מתכון