פונדנט שוקולד
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף תומר כבירי, מסעדת קאזה דו ברזיל אילת
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
14
מרכיבים:
675 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
675 גרם חמאה
13 ביצים
13 חלמונים
500 גרם סוכר
290 גרם קמח
אופן ההכנה:
  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה
  2. במערבל מזון ידני מערבלים את שאר המרכיבים
  3. מחברים יחדיו את שתי התערובות ומערבלים יחדיו כדקה
  4. מסננים את התערובת וממלאים קעריות אישיות, חסינות חום עד ל- 3/4 גובה
  5. אופים ב- 180 עד שהפונדנט תופס ועובר את גובה הכלי ב- 1 ס"מ
שלח לחבר הדפס מתכון