שוקי עוף עם פלפלים ועגבניות שרי
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף רני פולק - מנהל המרכז לבישול בריא, הדסה אופטימל
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
12 שוקיים
2 פלפלים אדומים
1 חופן עגבניות שרי מנוקב
1 בצלים
2 כפות שמן זית
4 כפיות פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
  2. פורסים את הפלפלים והבצלים לרצועות.
  3. בתבנית, מניחים את העופות, הפלפלים, עגבניות השרי והבצלים.
  4. מערבבים אותם בתערובת של שמן הזית, הפפריקה והכורכום.
  5. צולים בתנור כ-40 דקות ומגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון