שוקיים עוף עם פירות יבשים
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת משי קורדובה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
8 שוקיים
2 בצלים
רבע ק"ג שזיפים שחורים
רבע ק"ג משמש
חופן צימוקים בהירים
כוס יין אדם מתוק (תירוש למשל)
1/4 כפית כרוכום
מעט פלפל שחור
1/4 כפית מלח
6 כפות דבש
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל במעט שמן עד להשחמה
  2. להוסיף הדבש לערבב ולאחר מכן
  3. להוסיף את השוקיים ולהמשיך לטגן עד שישחימו יפה מכל הצדדים
  4. להוסיף הפירות היבשים התבלינים ולבסוף היין
  5. לבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים וקבלת רוטב סמיך
שלח לחבר הדפס מתכון