עוגת שמרים
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1 ק"ג קמח
1 חבילה שמרים
2 כוסות מים פושרים
כוס סוכר
2 ביצים
1.5 חבילה מרגרינה
1/2 חבילה מרגרינה
1.5 כוס קקאו (מומלץ של "עלית")
אופן ההכנה:
  1. מערבבים 1 ק"ג קמח, 1 חבילה שמרים, 2 כוסות מים פושרים
  2. מוסיפים כוס סוכר, 2 ביצים, 1.5 חבילה מרגרינה
  3. לאחר שתופח לשים מעט ומחלקים לשישה חלקים
  4. עוטפים כל כדור בקמח ומרדדים
  5. ממיסים 1/2 חבילה מרגרינה במיקרו ומורחים על העלים.
  6. מערבבים 3 כוסות סוכר עם 1.5 כוס קקאו (מומלץ של "עלית") ומפזרים על העלים
  7. מקפלים1 ס"מ מכל כיוון ומגלגלים
  8. מדביקים את החיבור ומברישים חלמון של ביצה.
  9. אופים 20 דקות בחום 190 מעלות (לא לאפות ב"טורבו" מכיוון שזה מייבש את העוגה)
  10. גיוונים: במקום קקאו וסוכר שמים קינמון וסוכר. פורסים, מניחים כשבלולים ואופים
הערות והמלצות:
העוגה שומרת על טריות מספר ימים
שלח לחבר הדפס מתכון