שיפוד סאטה ברוטב בוטנים וקוקוס
סוג המתכון:
עופות, טעם עולמי
בעל המתכון:
השף ירון קסטנבוים
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
המצרכים ל-4 אנשים:
פרגית - 80 גרם לשיפוד

המצרכים לרוטב סאטה:
12 כפות שמן סויה
3 כפות קארי אדום
4 פחיות חלב קוקוס
5 כפות סוכר דקלים
4 כפות סויה
4 כפות חמאת בוטנים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הפרגית לקוביות ומשפדים, מטגנים על מחבת משומן או ישר על האש הגלויה.
  2. לרוטב: שמים שמן במחבת ומטגנים את הקארי, מוסיפים את חלב הקוקוס, הסוכר, הסויה ומצמצמים לחצי. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
שלח לחבר הדפס מתכון