שקשוקה
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
מסעדת אורי בכיכר | נסגר | מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
6 עגבניות פרוסות
6 פלפלים ירוקים ארוכים חריפים
12 ביצים
פלפל אדום / ירוק מתוק
2 כפיות מלח
1 כוס מים
4 כפות רסק עגבניות
1 כף שום טחון
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
  1. 1. למחבת עבה ועמוקה, חצי כוס שמן, יוצקים את העגבניות והפלפלים חתוכים אל תוך המחבת ו7מבשלים כ-5 דקות.
  2. 2. לאחר מכן מוסיפים את המלח, שום טחון ורסק עגבניות, מערבבים ומוסיפים את המים. מערבבים שוב.
  3. 3. שוברים את הביצים לתוך המחבת כמו ביצת עין,
  4. 4. מבשלים בחום נמוך מכוסה במכסה עד שהביצים מוצקות.
שלח לחבר הדפס מתכון