שייק הנג אובר
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
השף בן נרושוביץ, מסעדת בית ספר לבישול
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
משקה שוקו קר (אופציונאלי)
אופן ההכנה:
  1. טוחנים במעבד המזון או השייקר את כל המרכיבים במשך דקה-דקה וחצי.
  2. למי שאוהב מתוק ועדין: אפשר להוסיף חצי כוס של שוקו קר (מומלץ מקוביות קקאו).
  3. מעבירים את התכולה לכוס הגנה ושותים בראשית הארוחה.
  4. השפעת השייק תורגש תוך מספר שעות.
שלח לחבר הדפס מתכון