שבלולי בצק במלוי רוטב פיצה, זיתים ושבבי מוצרלה
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
15 שבלולים
מרכיבים:
בצק עלים קפוא של מעדנות
5 כפות זיתים שחורים חתוכים
150 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
1 חבילת רוטב פיצה של "פריניר"
אופן ההכנה:
  1. מפשירים בצק עלים למשך לילה במקרר ופותחים על משטח עבודה.
  2. על הבצק להיות באורך של 30 סמ' ורוחב של 30 סמ'
  3. יוצקים את רוטב העגבניות על גבי הבצק ומפזרים את הזיתים על גבי הרוטב.
  4. מפזרים גם את גבינת המוצרלה המגורדת ומתחילים בתהליך הגלגול.
  5. מגלגלים את הבצק עד לקבלת צורת "צינור" בארוך 30 סמ' וחותכים חתיכות בעובי של 2 ס"מ.
  6. מרפדים מגש אפייה בנייר פרגמנט ומניחים מעליו את השבלולים שהכנו.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבצק הופך זהוב ופריך.
שלח לחבר הדפס מתכון