סלט העונה
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת אדלה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חסה ערבית
2 תפוזים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גזרים פרוסים לרצועות דקות
6 צנוניות קטנות פרוסות לעיגולים
5-6 יח' עגבניות שרי חצויות
חופן שקדים פרוסים וקלויים
30 גרם פקאן סיני
6 יח' דבלים חתוכים לקוביות ומוקפצים במעט חמאה
אופן ההכנה:
  1. את כל המרכיבים מערבבים ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, וכף רוטב סויה.
שלח לחבר הדפס מתכון