סקלופס ברוטב חמאה ושום
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת שצ'ופק
כשר:
לא
זמן הכנה:
כ 30 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 ק"ג סקלופס
5 כפות חמאה או 3/4 כוס שמן זית
1 כף שום כתוש
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס יין לבן
קורט פלפל
קורט מלח
כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
  1. 1. מטגנים את כל המצרכים יחד לבד מהסקלופס עד להזהבת הרוטב.
  2. 2. מוסיפים את הסקלופס לרוטב ומבשלים עוד מספר דקות.
  3. 3. מגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון