סלמון טאקו
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
השף סלבה וינר, מסעדת אויאמה
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
250 גר' פילה סלמון
70 גר' מיסו לבן
70 גר' מיונז
200 גר' עלי תרד
מלח, פלפל ושום כתוש הטעם)
שמן סויה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בכלי את המיונז עם המיסו הלבן.
  2. שמים את הדג על נייר אפיה ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו קודם לכן.
  3. מהדקים את נייר האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות, למשך רבע שעה.
  4. שוטפים את עלי התרד ומייבשים אותם.
  5. לאחר מכן מטגנים אותם במשך שתי דקות עם כף שמן סויה במחבת ומוסיפים מלח, פלפל ושום.
  6. מוציאים את התרד מהמחבת ומניחים את העלים במרכז הצלחת. מעליהם מניחים את נתח פילה הסלמון.
שלח לחבר הדפס מתכון