פנקו סלמון, עם ג'ינג'ר כבוש ווסאבי
סוג המתכון:
מאכלי ים, טעם עולמי
בעל המתכון:
מסעדת קם סון | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
פילה סלמון נקי מעצמות
פנקו (פירורי לחם יפנים)
רוטב טריאקי
חבילת אצות נורי
בצק בירה
ווסאבי
ג'ינג'ר כבוש

לבצק בירה:
בקבוק בירה
1.5 כוסות קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל החומרים לבצק.
  2. חותכים את הנורי לחצי.
  3. מגלגלים בתוך כל חצי אצה רצועת סלמון אחת.
  4. טובלים בבצק הבירה.
  5. מעבירים לפנקו ומגלגלים בפירורים.
  6. מעבירים לקופסא ומכסים בפנקו.
  7. מטגנים 2 יחידות של סלמון מגולגל במשך לא יותר מחצי דקה, עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
  8. חותכים באלכסונים כל רצועה לשמונה חתיכות.
  9. מסדרים בצלחת עם מעט ווסאבי, ג'ינג'ר כבוש וכלי עם רוטב טריאקי לטבילה.
שלח לחבר הדפס מתכון