סלמון עם סלסת נקטרינות וצ'ילי
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
השף רני פולק - מנהל המרכז לבישול בריא, הדסה אופטימל
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1 פילה של סלמון
2 מנגו בשלים
1 צ'ילי אדום
2 לימונים סחוטים
2 כף שמן אגוזים
1 כף כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
  2. חותכים את הסלמון לרצועות בעובי 4 ס"מ ומניחים את החתיכות על נייר אפייה בתבנית, החלק עם העור כלפי מטה.
  3. מורחים במעט שמן אגוזים ומפזרים מעט מהכוסברה.
  4. חותכים את הנקטרינות לריבועים קטנים.
  5. חותכים את הצ'ילי לאורכו ונפטרים מהגרעינים.
  6. קוצצים את החלקים האדומים ומערבבים עם המנגו, מיץ הלימון, שמן האגוזים, הכוסברה והשום.
  7. אופים את הדגים כ-5 דקות ומגישים עם הסלסה.
שלח לחבר הדפס מתכון