סאלטימבוקה - שיפודי עגל בסגנון איטלקי
סוג המתכון:
בשרים, טעם עולמי
בעל המתכון:
מסעדת קימל
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
4 פילה עגל אסקלופ במשקל 1/2 ק"ג סה"כ
4 שיני שום כתושות
4 כפיות עלי סלרי קצוצים
4 כפיות פיסטוקים טחונים
150 ג' חזה אווז
8 עלי מרווה
1 כפית שמן זית
1 בצל קצוץ
פלפל גרוס/מלח אטלנטי לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. פורסים את העגל על נייר אפיה, ומניחים עליו את פרוסת הפרושוטו. שמים על כל אחת מהחתיכות 2 עלי מרווה, שן שום אחת כתושה, 1 כפית עלי סלרי, 1 כפית פיסטוקים טחונים. לגלגל לרולדה ולפד על שיפוד. להבריש מדי פעם את הבשר בשמן זית בזמן הצליה.
שלח לחבר הדפס מתכון