סלט חזה אווז מעושן
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
100 גר' שרי חצוי
100 גר' בייבי מיקס
100 גר' פטריות חתוכות לפרוסות
2 כפות חומץ בלסמי
כפית חרדל
כף דבש
1 בצל קצוץ
1 ראש שום קצוץ
200 גר' חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
  1. צורבים במחבת את קוביות חזה האווז ללא שמן, מוסיפים את השום והבצל וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הפטריות, הדבש, החרדל והחומץ, מצמצמים כ 2-3 דקות.
  2. בקערה מסדרים את עלי הבייבי והשרי, מעל מפזרים את התערובת שבמחבת ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון