סלט עדשים ובורגול
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת דודה - ביסטרו עברי
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
מרכיבים :
חצי קילו עדשים ירוקות
חצי קילו בורגול עבה מושרה לחצי שעה במים חמים
4 עגבניות, קצוצות דק
3 בצל סגול, קצוץ
2 צרור כוסברה ( או פטרוזיליה )
30 מ"ל שמן זית
מיץ מ- 3 לימונים
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנה:
  2. 1.מבשלים את העדשים עד ריכוך אבל שלא יהיו רכים מדי.
  3. 2.מורידים מהאש מסננים ושוטפים במים.
  4. 3.מסננים את הבורגול ומערבבים בקערה עם העדשים.
  5. 4.מערבבים את כל החומרים יחד וטועמים.
  6. 5.נותנים לסלט לעמוד לפחות חצי שעה לגיבוש טעמים.
שלח לחבר הדפס מתכון