סלומון ברוטב שמנת עירית
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1 נתח פילה סלומון (200-300 גר')
2 גבעולי טימין
3 שיני שום קונפי
מלח גס פלפל שחור גרוס לפי הטעם
כפית שמן זית.
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. למשוך את הדג בשמן זית, לפזר מעליו מלח,פלפל,טימין,שום קונפי
  3. לאפות בתנור בחום גבוה למשך 12-13 דקות.
  4. להכנת הרוטב:
  5. מצמצמים שמנת על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות נכונה,
  6. מטבלים בשום כתוש ,מלח דק,פלפל לבן ומפזרים מעט עירית.
  7. לקישוט:
  8. מקלוני סלק טריים מטוגנים בקמח וקורנפלור.
שלח לחבר הדפס מתכון