סלט טונה
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 נתח טונה אדומה
2 כפות סויה איכותית
2 כפות תערובת תבלינים אסייתית
לסלט
חופן עלי בייבי
1/2 צנון בינוני
1/4 גזר
חופן קטן של עלי כוסברה
חופן קטן של טבעות בצל ירוק
1/2 כף שמן שומשום
1/2 כף סויה.
אופן ההכנה:
  1. משרים את נתח הטונה בסויה כרבע שעה ולאחר מכן
  2. צורבים בעדינות כאשר הנתח מצופה בתערובת התבלינים.
  3. מקררים , מעבירים את מרכיבי הסלט ומתבלים.
  4. מניחים את פרוסות הטונה בצורת מניפה בצד הסלט
  5. ומקשטים בשומשום לבן ושחור.
שלח לחבר הדפס מתכון