סלט מזרחי
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת קולורס
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
4 עלי חסה ערבית
2 עגבניות
1 פלפל ירוק
2 מלפפונים
1/2 בצל סגול
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד טרי
מעט זעתר
מלח ופלפל שחור
3 כפות גדושות של טחינה
מעט שמן זית לטיגון
חופן גדול של פול שהושרה/ בושל במי מלח
חופן גדול של חומוס שהושרה ובושל במי מלח
1 ביצה קשה
אופן ההכנה:
  1. קוצצים את הירקות דק דק ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, זעתר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  2. מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים מעל הירקות את הטחינה.
  3. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את החומוס והפול כשלוש דקות. מפזרים מעל הטחינה.
  4. פורסים את הביצה ומניחים מעל הסלט.
שלח לחבר הדפס מתכון