סלט הדרים
סוג המתכון:
סלטים, תוספות
בעל המתכון:
השף אומברטו טוקוס, מסעדת קאזה דו ברזיל אילת
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
10 תפוזים גדולים
5 אשכוליות אדומות
500 מ"ל מים
300 גרם סוכר
20 גרם קינמון מגורד
1 מקל וניל חצוי לאורכו
אופן ההכנה:
  1. עם סכין חדה, מוציאים "פילטים" מפירות ההדר. את המיץ שנשאר מהתפוזים שומרים בכלי נפרד.
  2. מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים. וממשיכים לבשל עד לקבלת סירופ סמיך. מקררים היטב.
  3. מערבבים את הסירופ עם מיץ התפוזים. ומשרים בו את חתיכות התפוז והאשכולית.
  4. מניחים בצלחת עמוקה כמות נאה מפירות ההדר. ועליהם מעט מהרוטב. מקשטים בכדור של סורבה לימון
שלח לחבר הדפס מתכון