ריזוטו מילנז
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
השף שבי בכר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
מעט שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות של 0.5 X 0.5 ס"מ
5 פטריות פורטבלו חתוכות דק
½ פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות של 0.5 X0.5 ס"מ
כפית שום כתוש
מעט פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
כוס אורז עגול
ציר דגים או עופות.
אופן ההכנה:
  1. מאדים ירקות בסדר הבא: פטריות, אח"כ פלפל אדום ולבסוף שום כתוש.
  2. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, אח"כ את האורז ובוחשים.
  3. מוסיפים כל פעם מעט ציר רותח וכל הזמן בוחשים.
  4. כאשר הנוזל נספג באורז, מוסיפים עוד מעט מן הציר – תהליך זה נמשך כ-20-25 דקות או עד שהאורז רך ומוכן למאכל.
  5. יוצקים ישר לצלחת ומגישים.
  6. יש להגיש מיד לאחר הבישול ולא לאחר מכן.
שלח לחבר הדפס מתכון