רגל קרושה
סוג המתכון:
טעם עולמי, תוספות
בעל המתכון:
מסעדת סנדר
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 קילוגרם רגל עגל
200 ג' ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי
כפית מלח
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
  1. את הרגל והברך מבשלים בחלקים שלמים בסיר עם מים בבישול ארוך לכ- 20 שעות. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל , עלי הדפנה הפלפל האנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב כ- 4 שעות בבישול איטי. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה, מפרידים את הבשר מהעצמות קוצצים ומכניסים לתוך הקערה. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה. בזמן הגשה חותכים לקוביות ומגישים עם פלחי לימון.
שלח לחבר הדפס מתכון