טונה אדומה או דג חרב ברוטב חמוץ מתוק
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת שצ'ופק
כשר:
לא
זמן הכנה:
כ 30 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1/2 ק"ג פילה חרב או טונה
2 1/2 כפות חמאה או 1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית שום כתוש
1/2 פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות
1/2 פלפל ירוק חתול לפרוסות דקות
גזק קטן חתוך לפרוסות דקות
בצל קטן חתןך
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס קוביות אננס
1/4 כוס יין אדום מתוק
כף סוכר
קורט פלפל
קורט מלח
1/2 כפית פלפל שטה גרוס
3 כפות רוטב סויה
כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
  1. 1. מטגנים את הדג חצי טיגון ומניחים בצד.
  2. 2. מטגנים את כל הירקות עם השום הכתוש כ 2 דקות.
  3. 3. מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים.
  4. 4. מוסיפים את הרוטב סויה ואהיין האדום.
  5. 5. מכניסים את הדג לרוטב לבישול עוד כ10 דקות.
  6. מגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון