פסטה אדומה
סוג המתכון:
פסטות, מתכוני ילדים
בעל המתכון:
הגולש/ת שרון מעיין
כשר:
כן
זמן הכנה:
20 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8 מנות לפחות
מרכיבים:
חבילת פסטה
נקנקיות
מעט שמן
קטשופ
אופן ההכנה:
  1. * מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות על האריזה.
  2. * חותכים את הנקנקיות לרצועות קטנות לאורכן.
  3. * מטגנים את הנקניקיות במעט שמן עד שהן נהיות פריכות.
  4. * מוסיפים קטשופ לנקניות וממשיכים לטגן.
  5. * מוסיפים את הפסטה המוכנה מערבבים ומגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון