ביצה אדומה
סוג המתכון:
תבשילים, שונות
בעל המתכון:
הגולש/ת מסעוד שמואל
כשר:
כן
זמן הכנה:
כ 20 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
1
מרכיבים:
ביצה
דג מלוח מסוג הרינג
פלפל חריף הכמות לפי מידת החריפות הרצויה
רסק עגבניות
קצת מלח לפי הטעם
שמן
אופן ההכנה:
  1. מטגנים את הפלפל החריף
  2. לאחר מכן מוספים את דג ההרינג המעושן
  3. מטגנים קלות ומוספים את רסק העגבניות (כף בערך)
  4. מנמיכים את האש כדי שלא ישרף הרסק
  5. שוברים ביצה לתוך המחבת
  6. מכסים כ 2 דקות ומגישים חם
  7. בתאבון
הערות והמלצות:
מלח לפי הטעם
שלח לחבר הדפס מתכון