פילה מוסר בטפנד בקולי עגבניות שרי עם רביולי גבינות
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
1
מרכיבים:
4 פילה מוסר
טפנד זיתים שחורים
שעועית ירוקה חלוטה
שמן זית
פלפל

לטפנד זיתים:

100 גרם זיתים שחורים מגולענים
30 גרם אנשובי
80 מ"ל שמן זית
20 גרם עלי בזיליקום
50 גרם פרמז'ן איטלקי מגורד
פלפל שחור

לקולי עגבניות שרי:

250 גרם עגבניות שרי
3 שיני שום מרוסקות
30 גרם חמאה
פלפל שחור גרוס
מלח ים
בזיליקום
רביולי גבינות
אופן ההכנה:
  1. להכנת טפנד:
  2. 1. לטחון במג'ימיקס את כל המוצרים, מלבד שמן זית ופרמז'ן.
  3. 2. להוסיף בהדרגה שמן זית ופרמז'ן עד למחית חלקה.
  4. להכנת קולי עגבניות שרי:
  5. 1. צולים בתנור עגבניות שרי עם שום, מלח ים, פלפל גרוס ובזיליקום בשמן זית בטמפרטורה של 180 מעלות.
  6. 2. מכסים את התבנית בנייר כסף למשך כ- 20 דקות. מסירים את הנייר וממשיכים לצלות כ-5 דקות. לאחר מכן טוחנים הכל ומסננים.
  7. 3. מבשלים את הרביולי גבינות, ולאחר בישולו מכניסים אותו לרוטב על גבי מחבת, מוסיפים 30 גרם חמאה ומחממים הכל יחד .
שלח לחבר הדפס מתכון