כרוב אדום בתפוחים (בסגנון בלגי)
סוג המתכון:
סלטים, תוספות
בעל המתכון:
מסעדת בוקצ'יו
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 כרוב אדום
3 תפוחי אדמה גרנד ירוקים קשים
מלח וסוכר
1 לימון סחוט (להוציא גרעינים)
אופן ההכנה:
  1. 1. חותכים את הכרוב דק דק. מוציאים את הגרעינים של התפוחים וחותכים לקוביות די גדולות.
  2. 2. מכניסים את הכרוב לסיר עם תחתית כבדה עם מעט מאוד מים (2-3 כפות).
  3. 3. זורעים קורט מלח ומכסים על אש נמוכה. מדי 5 דקות מערבבים. 4. לאחר 10 דקות מוסיפים תפוחי עץ וממשיכים לבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב.
  4. 4. לאחר שהכרוב מקבל רכות מסויימת מוסיפים כף סוכר וחצי לימון סחוט. מערבבים שוב.
הערות והמלצות:
ניתן להגיש חם או קר.
אפשר לעדן את הכרוב עם תוספת חמאה מומסת.
שלח לחבר הדפס מתכון