רטטוי
סוג המתכון:
תבשילים, תוספות
בעל המתכון:
השף מיה זינגר, מסעדת קופי אין
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
15 עגבניות שרי חצויות
1 חציל בינוני
2 קישואים קטנים
1 בצל לבן בינוני
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק
טימין
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
  1. לחתוך את כל הירקות לקוביות של ס"מ על ס"מ, לערבב, להוסיף מלח, פלפל ושמן זית (רק שיעטוף את הירקות) בתבנית.
  2. להכניס לתנור שמחומם ל 200 מעלות בין 15-20 דקות, הירקות אמורים להיות חצי מבושלים עם קליפה פריכה.
הערות והמלצות:
מגישים כתוספת למנה עיקרית: בשר/ דגים/ עוף/ שניצל
שלח לחבר הדפס מתכון