לחם בשיטת הבישול הנא
סוג המתכון:
מאפים, תוספות, שונות
בעל המתכון:
השף פנינה מס, מסעדת חוות התבלינים בגלבוע
כשר:
כן
זמן הכנה:
7-8 שעות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1/2 ספל כוסמת מונבטת
1/4 ספל שמן זית
שן שום מעוכה
2/3 ספל גזר מרוסק במעבד מזון
2/3 ספל זרעי פשתן מושרים במים
כפית רוטב סויה
מעט מלח ים טחון
עשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין – לפי הטעם, כפית סילאן.
אופן ההכנה:
  1. לערבב את המרכיבים.
  2. לשטוח על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ.
  3. לאפות בחום 50 מעלות בלבד, 7-8 שעות עד שיבש מאוד.
  4. בתיאבון!
שלח לחבר הדפס מתכון