קינואה בתוספת פירות הדר
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
השף בן נרושוביץ, מסעדת בית ספר לבישול
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ ומטוגן
2 שיני שום קצוצות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
5 פלחי תפוז מקולפים
3 פלחי פומלה קלופים
5 פלחי קלמנטינה קלופים
1 כף שמן זית
עלים מ-4 ענפי טימין
3 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ
1/4 חב' כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הקינואה בסיר, בתוספת מים, מלח ופלפל שחור.
  2. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש. יש לבשל עד להתאדות מלאה של המים.
  3. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה ומוסיפים את שאר החומרים.
  4. ניתן להגיש קר כמנה מרכזית או כתוספת.
שלח לחבר הדפס מתכון