פונץ' סיידר חגיגי ללא אלכוהול
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת קלואה
כשר:
כן
זמן הכנה:
עד חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
10 כוסות
מרכיבים:
2 מקלות קינמון
אגוז מוסקט מגורר
12 מסמרי ציפורן
2 תפוחים גדולים חמוצים מקולפים ושלמים (תפוח מסוג גראנד סמית)
2 ליטר סיידר ( 1 פחית תרכיז ו - 10 כוסות מים קרים ).
אופן ההכנה:
  1. שופכים את הסיידר לסיר גדול.
  2. לנעוץ 6 מסמרי ציפורן בכל תפוח ולהוסיף את התפוחים ואת מקלות הקינמון לסיר ולהביא לרתיחה.
  3. להנמיך את האש, לכסות ולבשל כשעה על אש נמוכה.
  4. אופן ההגשה: לפני ההגשה לחמם על אש נמוכה. יוצקים לקערת פונץ' או לכוסות חסיני חום. לפזר מעט אגוז מוסקט.
שלח לחבר הדפס מתכון