רביולי דלעת
סוג המתכון:
פסטות, תוספות
בעל המתכון:
השף גיא אביב
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)
שמנת מתוקה 500 cc
8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
מעט יין לבן
50 ג' חמאה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות שמן
מעט אגוזי קאשיו
אופן ההכנה:
  1. את הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך.
  2. ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.
הערות והמלצות:
מגישים עם אגוזי קשיו מעל.
שלח לחבר הדפס מתכון