פאד סי יו
סוג המתכון:
פסטות, טעם עולמי, שונות
בעל המתכון:
השף קוסקה רז, מסעדת MOJO Asian Foodbar
כשר:
כן
זמן הכנה:
20-40 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
-
מרכיבים:
100 גר' פילה בקר חתוך לנתחים
5 פרחי ברוקולי חלוטים
1 כפית ג'ינגר טחון
1 כפית שום טחון
חצי בצל לבן קטן חתוך לאורכו
חצי כוס נבטים
1 כף פטריות פאנגוס חלוטות וחתוכות לאורך
1 כף סאקה
1 כף רוטב דגים תאילנדי
חצי כף סויה יאמאסה
2 כפות סוכר
קורט מלח
150cc ציר עוף

אטריות:
300 גר' אטריות אורז רחבות שהושרו למשך לילה שלם,חלוטות ומתובלות בחצי כף dark soya

גרניש:
בצל ירוק קצוץ
שמן שומשום
אופן ההכנה:
  1. מקפיצים את הבשר במעט שמן חם עם השום והג'ינג'ר עד שהבשר מחליף גווניו לבהיר עד סגירה
  2. מתבלים ברוטב דגים, סוכר, סאקה, סויה וקורט מלח ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את הירקות ומפיצים בווק כדקה
  4. מוסיפים את הציר ומערבים היטב
  5. מוסיפים את האטריות המתובלות ומקפיצים כחצי דקה נוספת
הערות והמלצות:
בהגשה מעבירים הכל לצלחת חצי שטוחה ומוסיפים בצל ירוק קצוץ ושמן שומשום שמשלימים את הטעם
שלח לחבר הדפס מתכון