פרוסות דגים בירקות (שם זמני)
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת אורי בכיכר | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
30 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
2
מרכיבים:
1/4 כוס שמן
6 עגבניות
6 פלפל ירוק חריף
3 כפות שום כתוש
2 דגי לוקוס או חבילה של נסיכת הנילוס
1 מיץ לימון משומר
כף שטה (פלפל חריף אדום גרוס)
3 כפות רסק עגבניות
3 כוסות מים
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
  1. 1. משרים את הדגים במיץ לימון 1/2 שעה לפני הבישול.
  2. 2. שופכים 1/4 כוס שמן למחבת, פורסים את העגבניות והפלפלים ולטגן במשך 5 דקות. להוסיף שום ומלח, רסק עגבניות, להוסיף את המים.
  3. 3. לפרוס לפרוסות את דגי הלוקוס ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ- 20 דקות, מכוסה.
שלח לחבר הדפס מתכון