רוטב פרובנסאל לשרימפס או מולים
סוג המתכון:
מאכלי ים, תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת שצ'ופק
כשר:
לא
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
1/2 ק"ג מולים או שרימפס
11/2 כף חמאה או 1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס שום כתוש
עגבניה
בצל בינוני
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל ירוק
קורט מלח
קורט פלפל
כפיץ אבקת מרק
כפית רסק עגבניות
אופן ההכנה:
  1. 1. קוצצים את הירקות לקוביות.
  2. 2. מטגנים כ5-7 דקות עם השום
  3. 3. מוסיפים את רסק העדבניות והתבלינים ומערבבים.
  4. 4. מוסיפים את המולים/שרימפס לבישול כ 2 3 דקות.
  5. 5. מגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון