דג הנסיכה
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
הגולש/ת אלי גרשון
כשר:
כן
זמן הכנה:
55 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
5
מרכיבים:
ק"ג אחד דג הנסיכה מחולק למנות.
לרוטב.
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה.
חצי חבילת כוסברה קצוצה.
5 שיני שום חתוכות לפרוסות.
לימון פרוס.
חצי כוס יין לבן יבש.
חצי כוס מים.
חצי כוס שמן זית.
כף פפריקה מתוקה.
חצי כפית פפריקה חריפה.
מלח.
אופן ההכנה:
  1. להשרות את הדגים ברוטב לשעתיים.
  2. לסדר את מנות הדג בתבנית ולפזר את הרוטב על הדגים.
  3. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל40 דקות בחום 190 מעלות צ.
  4. להסיר את נייר הכסף ולהמשיך עוד15 דקות.
  5. בתאבון. אלי גרשון
הערות והמלצות:
אם הדג קפוא
להפשיר וליבשו
שלח לחבר הדפס מתכון