מלבי פיסטוק ומי ורדים
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
3-4 שעות
דרגת קושי:
לבשלן המנוסה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
200CC שמנת מתוקה
100CC חלב
½ מקל וניל (ניתן להשתמש גם ב-1/2 פקק תמצית וניל)
1 מקל קינמון
50 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור מדולל במים קרים
מעט מי ורדים
אופן ההכנה:
  1. 1. להרתיח את כל הרכיבים יחד (למעט הקורנפלור ומי הורדים),
  2. 2. להנמיך את האש ולהוסיף את הקורנפלור ו-5 טיפות מי ורדים,
  3. 3. לסנן, לצקת לכלים ולקרר מספר שעות.
הערות והמלצות:
רצוי להגיש עם שברי פיסטוקים מלמעלה, כמו כן ניתן להוסיף מי סוכר ומעט מי ורדים מלמעלה ועליהם את שברי הפיסטוק.
שלח לחבר הדפס מתכון