פאי תאי
סוג המתכון:
פסטות, טעם עולמי
בעל המתכון:
הגולש/ת ריקי טל
כשר:
כן
זמן הכנה:
10
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
3 כפות שמן זית
3 שיני שום
3 כפות סויה
3 כפות סוכר חום
½ כוס בוטנים קצוצים
½ כרוב קטן חתוך לרצועות
3 יח בצל ירוק חתוך {לא קצוץ) לרצועות של 3 סמ עובי
½ חצי חבילה איטריות אורז
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן במחבת ווק אם אין אפשר במחבט גדול רגיל
  2. מוסיפים את שיני השום הפרוסות לאחר מכן את הסוכר ולאחר מכן את רוטב הסויה עד בעבוע קל
  3. מוסיפים את הבוטנים הקצוצים ומטגנים עוד חצי דקה
  4. מוסיפים את הכרוב החתוך וממשיכים לערבב
  5. מוסיפים את הבצל הירוק
  6. ובסוף את איטריות האורג שבושלו במי מלח רותחים כדקה (לפי הוראות היצרן)
  7. ממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות ומכבים את האש
  8. אפשר להגיד מייד גם בטמפרטורת החדר זה מאוד טעים
שלח לחבר הדפס מתכון