פירות מטוגנים בבצק בירה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף שבי בכר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
שזיפים, נקטרינות, אפרסקים, בננות (או כל פרי אהוב אחר) חתוכים לקוביות בעובי חצי ס"מ.
מייפל
שומשום
שמן לטיגון

לבצק:
2 כוסות בירה לבנה (400 ג')
3 כפות סוכר
2 כפות גדושות אבקת אפייה
2 כוסות + 2 כפות קמח (300 ג')
5 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה.
  2. לאחר חיתוך הפירות, מייבשים אותם בעזרת נייר סופג.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  4. טובלים את הפירות בבצק הבירה בעזרת מזלג ומעבירים לטיגון.
  5. מגישים חם עם סירופ מייפל ושומשום.
שלח לחבר הדפס מתכון