סלט פלפלים בחומץ
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
הגולש/ת יקי קופ
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
5-6
מרכיבים:
6-7 פלפלים -בצבעים שונים חתוכים לרצועות ברוחב 1 ס"מ
רבע בצל חתוך לרצועות דקות (אפשר גם בלי)
5-6 שיני שום חתוכות לרצועות או פרוסות
שמן לטיגון
כ-חצי כוס חומץ
2 כפות סוכר
מעט מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  1. בסיר בינוני מחממים את החומץ הסוכר והתבלינים.
  2. במחבת גדולה מטגנים עד ריכוך קל את רצועות הפלפל ואת רצועות הבצל,לאחר 2 דקות מוסיפים את השום.מקטינים את הלהבה.
  3. לאחר שהפלפלים מוכנים מעבירים לסיר החומץ מערבבים היטב ומבשלים (אם ניתן במכסה סגור)עוד 2-3 דק' על אש נמוכה.
  4. מכבים את האש ,מערבבים שנית ומשאירים סגור עד קרור.
  5. ניתן להגיש בטמפרטורת החדר.
  6. בתיאבון !
הערות והמלצות:
החומץ והסוכר מתחברים לטעם הפלפל המטוגן,רצוי שהפלפל לא יחרך או ישרף מדי,יש להקפיד על איזון בין הטעם החמוץ והמתוק וכמו כן רצוי להרגיש את השום....
שלח לחבר הדפס מתכון