פטה כבד עוף
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף אמילי גולדברג
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 ק"ג כבד עוף
90 גרם שומן אווז
400 גרם פלפל שחור
10 גרם מלח
30 מ"ל קרם דה קסיס
30 מ"ל ברנדי
¼ אגוז מוסקט
600 גרם חמאה
60 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
  1. מטגנים את הבצל בשומן אווז ביחד עם הפלפל השחור עד להשחמה
  2. מוסיפים את הברנדי והקרם דה קסיס ומצמצמים נוזלים
  3. לאחר שהנוזלים הצטמצמו מוסיפים את הכבד ומטגנים אותו.
  4. כאשר הכבד כמעט מוכן מוסיפים את המלח ואגוז המוסקט ומסיימים את הבישול
  5. מצננים את הכבד עם החמאה ומזלפים שמנת
שלח לחבר הדפס מתכון