פסטה צ'יפסטו
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
מסעדת מולדן - נסגר | מוסתר
כשר:
לא
זמן הכנה:
15 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
250 גרם פסטה פנה (חצי חבילה)
2 ביצים טרופות
חבילת פירורי לחם מזהיבים
150 גרם פסטו טרי
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
4 כוסות שמן
4 כפות שמן זית
2 שיני שום
חצי לימון סחוט טרי
קורט מלח
אופן ההכנה:
  1. הרוטב:
  2. 1.יוצקים במחבת את שמן הזית, הפסטו, השום, הלימון
  3. והמלח (תערובת זו ניתנת לדילול במים עפ"י הטעם)
  4. הפסטה:
  5. 1.מבשלים את הפסטה במים
  6. 2.טובלים את הפסטה המוכנה בביצים הטרופות ולאחר מכן
  7. בפירורי הלחם
  8. 3.מחממים מחבת עמוקה עם 4 כוסות השמן הרגיל
  9. 4.כשהשמן רתח מטגנים את הפסטה כחצי דקה בשמן עמוק
  10. עד להזהבה ראשונית ומוציאים
  11. 5.יוצקים את הרוטב על הפסטה בעודה חמה
  12. 6.מפזרים את הפרמזן ומגישים מיד
הערות והמלצות:
*חשוב להגיש חם!
שלח לחבר הדפס מתכון