פרגית "סילאן"
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
מסעדת "רוברג"
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
10 מנות
מרכיבים:
חומרים:
10 יח' כרעיים של פרגית (עוף צעיר) ללא עצמות
400 גר' סילאן ( דבש תמרים )"חצר כנרת"
החומרים למשרה:
½ כוס מיץ תפוזים קפוא
½ ליטר מים
¼ כוס סויה סינית חומה "תלמה"
לתיבול: פלפל שחור גרוס, קארי וג'ינג'ר
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. לערבב את כל מצרכי המשרה ולהניח בתוכו את העופות ללא פחות משעתיים (אפשר גם יותר)
  3. להוציא את הכרעיים מהמשרה ולצלות על הגריל עם העור למטה או בתנור עם העור למעלה
  4. לצקת את הסילאן על הכרעיים המוכנים מיד עם הוצאתם מהגריל.
  5. אפשר להגיש עם אורז מאודה עם זירעוני קוזברה .
שלח לחבר הדפס מתכון