עוף פפריקש הונגרי
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
הגולש/ת שמעון בן שמעון
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
ארבע מנות
מרכיבים:
שמונה שוקי עוף
2 בצלים גדולים
כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
קורט פלפל שחור
3 כפות מרק עוף
כף קמח
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
  1. לקצוץ דק את הבצלים ולהשחים מעט בשמן
  2. להוסיף את הפפריקה, את הפלפל שחור, את הרסק והפפריקה החריפה לטגן כדקה
  3. מוסיפים את השוקיים ומערבבים כ4 דקות
  4. מוסיפים שתי כוסות מים חמים ומערבבים
  5. מכסים כ25 דקות
  6. מערבבים את אבקת המרק ואת הקמח עם כוס מים שלא יהיו גושים ויוצקים לתוך התבשיל
  7. מביאים לרתיחה ומכבים בסוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה......בתאבון
הערות והמלצות:
בהמשך אתן מתכון לניוקי (בצקניות) שמוגשות עם הרוטב של העוף שהן חלק בלתי ניפרד מהעוף
שלח לחבר הדפס מתכון