פילה פלמידה בציפוי פרג ופרמז'ן בחלב קוקוס
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
2
מרכיבים:
רכיבים להכנת רוטב חלב קוקוס:

300CC חלב קוקוס
100CC שמנת מתוקה
15 גרם ג'ינג'ר טחון
1 כרישה קטנה חתוכה
1 סלרי חתוך
½ כפית מחית קארי ירוק (ניתן לרכוש בחנויות אסיאתיות)

רכיבים להכנת הפלמידה:
2 דגי פלמידה לבנה מפולטים- 400 גרם כל דג
1 כף פרג
1 כף עירית
1 כף פרמז'ן טחון
מעט פלפל שחור גרוס, מעט מלח
אופן ההכנה:
  1. 1. להניח את הדג על תבנית משומנת ולמרוח אותו במעט שמן זית.
  2. 2. לערבב את הפרג, עירית, פרמזן, פלפל ומלח בקערית ערבוב, ולהדק את הציפוי שנוצר על הדג.
  3. 3. להכניס את הדג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 6 דקות.
  4. הכנת הרוטב:
  5. 1. לחמם את רכיבי הרוטב בסיר על אש נמוכה ולאחר רתיחה לצמצם מעט את הרוטב ולסנן.
הערות והמלצות:
רצוי להגיש לצד המנה פירה, וכן מומלץ לצקת את הרוטב על הדג.
שלח לחבר הדפס מתכון