המרק הכתום
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
השף אילן רוברג, מסעדת "רוברג"
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
10 מנות
מרכיבים:
חצי בצל חתוך דק
200 גר' דלעת קלופה וחתוכה לקוביות כ- 2 ס"מ
200 גר' בטטה קלופה וחתוכה לקוביות כ- 2 ס"מ
200 גר' גזר חתוך לקוביות כ- 2 ס"מ
8 כוסות נוזל ירקות
1/3 כוס תרכיז תפוזים קפוא
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
  1. הכנה:
  2. מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצל ומאדים ,
  3. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מעט עד לקבלת מראה מבריק,מערבבים היטב
  4. מוסיפים את הנוזלים ומרתיחים
  5. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים
  6. מעבדים את המרק באמצעות מיקסר מוט
  7. מוסיפים תיבול לפי הצורך: מלח, פלפל לבן, ג'ינג'ר
  8. **ניתן להגיש גם קר עם מעט שמנת או יוגורט.
  9. *התיבול לפי טעם אישי ולפי סוג התבלין
שלח לחבר הדפס מתכון