מרק כתום
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת בנחלה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
1 קג' ירקות כתומים
1/2 בצל חתוך לקוביות
8 שיני שום
4 גבעולי סלרי
6 כפות שמן
2 1/2 מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. יוצקים שמן לסיר, מחממים, ומוסיפים את כל הירקות עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הנוזל ומביאים לרתיחה עד לריכוך מלא של הירקות.
  3. טוחנים את הירקות במעבד מזון.
  4. מסננים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
  5. לקישוט ניתן להוסיף גרעיני דלעת על קערת המרק בעת ההגשה
שלח לחבר הדפס מתכון